Årets Kock är mer än bara SM i professionell matlagning. Årets Kock arbetar tillsammans med tidigare vinnare och övriga samarbetspartners för att leda den svenska gastronomin in i framtiden och skapa utrymme och förutsättningar för de professionella kockarnas passion. Det gör Årets Kock genom att bryta ny mark och utforska trender som vidareutvecklar branschen. Årets Kock vill skapa en matkultur som utvecklar och utmanar förväntningar och baseras på ett hållbarhetstänk för både bransch och planet.
Desirée Jaks
Svamp arrancine med fänkålsfrön & chili, serveras med majonnäs gjord på karljohanssvamp
Oskar Persson
Burrata med nätmelon, spritärtor, fänkålspollen, espelettepeppar, läsö flingsalt, lime, mynta & basilika
Markus Pettersson
Lättrimmad hälleflundra med picklad och isad rabarber, vinägrett på rabarber juice, dashi, dillolja och hjärtsallad
Louise Johansson
Ravioli med havgus 12 månader, kantareller, kantarellskum och frissesallad med vinäger minus 8
Marcus Bremdal
Ugnsbakad rödtungafilé med champagnesås, räkor, eldad grön sparris, belaverde, spritärter samt örtslungad kokt färskpotatis
Christian Siberg
Pocherad piggvar fylld med musslor och dill, serveras med sparris, broccoli, skaldjursbisque och gul curry
Nobis Hotel Stockholm ligger på Norrmalmstorg 2-4 och Bistro Nobis, Bino, har öppet mån-fre kl 11.30-23.00, samt lör-sön kl 12.00-23.00.