Block: article_intro

Krögarduon Daniel Höglander och Niclas Jönsson, mest kända från sin Michelinbelönade restauang Aloë i Älvjsö öppnade i höstas det spännande konceptet Enjoy Bazaar i T-House på Engelbrektsplan i Stockholm. Den 1 februari tar de ytterligare ett steg i satsningen när det öppnar Black Milk Gastro Bar i samma hus. Här erbjuds Daniels tolkning av omakase i 10-12 serveringar tillsammans med välsmakande drycker komponerade av cocktailbaren Stjärtilleriets barchef Hugo Örn.

Black Milk Gastro Bar kommer att ha öppet onsdag till lördag med två sittningar per kväll, klockan 18.30 och 20.00. Boka bord redan nu här.

black milk sushi gastro bar
Black Milk Sushi fokuserar mer på smaker än på att följa regler kring vad sushi är.
black-milk-gastro-bar
Stjärtilleriet kallar sig för Östermalms oallvarligaste cocktailbar. Men deras cocktails, de är otroligt ambitiösa.

Om Black Milk Sushi

Under pandemin upptäcke Daniel och Niclas brister i utbudet av riktigt bra take away-sushi. De startade Black Milk Sushi i Älvsjö och där föddes idéen om Enjoy Bazaar, snabbmat i toppklass som både kan ätas på plats och beställas som take away. Förutom Aloë, Enjoy Bazaar och Black Milk Sushi driver de bakfickan Chez Rinos i källarplanet på Aloë. De har även ett nära samarbete med Villa Dagmars restaurang.

Block: author
Block: related

Related Posts